Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, eğitim alanında başarıların daha da artarak devamı için çalışmaların yapıldığını aktardı.

Kuş, il genelindeki okullarda başlayan ve Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan öğretmenlerin sene sonu seminer çalışmalarının başladığını belirterek,

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl öğretmenlere sağladığı kolaylık nedeniyle, öğretmenlerin çoğu kendi memleketlerinde seminer çalışması yapmakta olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kuş, “Verimli bir eğitim öğretim yılını tamamladık. Eğitim temeli olan öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve öğrenci velilerimizin destekleriyle birlikte çok yararlı bir eğitim-öğretim yılını tamamladık.

Başarı çıtamızın yükselerek devamı için çalışmaları sürdürüyoruz. Bu çerçevede hem bir yılın değerlendirmesini yapıyoruz hem de öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek adına çalışmalar yapıyor.

Bu çalışmalar her yıl olduğu gibi Haziran ayı boyunca sürecek. 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılının sonunda yapılacak mesleki çalışmalar, 15 Haziran -1 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir” dedi.

Kuş, öğretmenlerin bulunduğu ilin dışında da başka bir ilde de seminer çalışmalarına katılabildiğini ifade etti. Kuş: “Öğretmenlerimiz ile belirli okullarda seminer çalışması yapmaktayız. Kurumlardaki eğitim hizmetlerinin niteliğinin yükseltilmesi amacıyla yapılan uygulamalara yönelik çalışmalar kurumlardaki eğitim hizmetlerinin niteliğinin yükseltilmesi seminer çalışmaları yapmaktayız. Öğrencilerimizi kendilerine, ailelerine, vatanına milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmemiz gerekir” dedi.
Editör: TE Bilişim