Başkan Özışık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yüklenici firma müteahhidi Tayfun Karaca'dan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.
    Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık ve Yönetim Kurulu üyelerini inşaatın son durumu hakkında bilgilendiren Yüklenici Firma Müteahhidi Tayfun Karaca, sözleşmelerinin 2011 yılının Ocak ayında sona ermesine rağmen, inşaatı Kasım ayında teslim etmeyi düşündüklerini söyledi.
    Müteahhit Karaca, “Yozgat'ta yapmış olduğumuz Fen Lisesi inşaatımız 16 Ocak 2010 tarihinde sözleşmesi yapıldı. İnşatımızın sözleşmesi 350 gündür. 2011 yılının Ocak ayında sözleşme tarihimiz sona eriyor.Ancak biz Kasım ayında inşaatımız teslim etmeyi düşünüyoruz, “dedi.
     Müteahhit Tayfun Karaca inşaat hakkında şu bilgileri verdi: “İnşaatımız 600 metre kare yarım bodrum ve toplam zemin ile birlikte 3 kattan ibarettir.
    Toplam kapalı alan olarak 7 bin 150 metre kare.  Bodrum kat, kazan dairesi mevcut, ayrıca her katta 22 tane öğretim görevlisi odası bulunuyor. Bunun haricinde iki tane bilgisayar odası, iki adet laboratuar var. Her katta da 4 adet derslikler mevcut.”
TSO'YA YENİ BİNA
    Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, Ticaret ve Sanayi Odasına yeni bir bina yapacaklarının müjdesini verdi.
    Özışık, “Odamız tarafından oluşturulan komisyon şuanda bina için arsa araştırması yapıyor. Yeni binamızı yapacağımız arsa bulunduktan sonra temelini atıp en kısa sürede binamızı tamamlamayı planlıyoruz, “dedi.   
    Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık ayrıca, Yeni yapılacak binanın idari kısmının dışında sosyal ve kültürel faliyetlerin yapılacağı yerlerinde olacağını sözlerine ekledi.
HİSARCIKLIOĞLU YOZGAT'A GELECEK
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzer 6 Ağustos 2010 tarihinde Yozgat'a gelecek.
Editör: TE Bilişim