10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Ocağı Yozgat Şube Başkanı Necati Şahin, Seher Vakti Spor ekibi ve Sakarya İlk Öğretim Okulu7-C sınıfı öğrencileri  gazetemiz haber merkezini ziyaret etti.
    Ziyarete gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Türk Ocağı Yozgat Şube Başkanı Necati Şahin, Gazetemiz Yazı İşleri Müdiresi Seda Erkılıç ile bir süre sohbet etti. Şahin, Yozgat’ta gazeteciliğin zor yürütülebilen bir meslek olduğuna dikkat çekerek, “Gazetecilik mesleği çok zevkli bir okadar da zor bir meslektir. Bunu hakkıyla yaptığınız için sizi kutluyorum” dedi.
    Seher Vaktı Spor Ekibi Mehmet Yancıoğlu başkanlığında tüm ekiple birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ekip adına kısa bir konuşma yapan Mehmet Yancıoğlu, 'Mesleğini büyük özveriyle yerine getiren siz gazeteci arkadaşlarımıza meslek hayatında başarılar diliyoruz.' dedi.
    Sakarya İlköğretim Okulu 7-C Sınıfı öğrencileri’de bu güne bizi yalnız bırakmadı. Sınıf olarak gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette hem günümüzü kutladılar hem de Gazetemiz Yazı İşleri Müdiresi Seda Erkılıç ile röportaj yaptı.
    Röportajda Erkılıç’a gazetecilik hakkında sorular soran öğrencilerin gazetecilik mesleğine olan ilgileri gözlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilişim