Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in makamında düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, meclis üyeleri ve üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler ile velileri katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediye olarak ilçede başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek, “Öğrencileri ödüllendirmekte ki amacımız, öğrencilerimiz teşvik etmektir.
İnşallah başarılı bu öğrencileri gören diğer öğrencilerimizde daha çok çalışıp daha başarılı olurlar. Biz her zaman iyi bir örnek oluşturan başarılı öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da elde edilen başarıların Sorgun için gurur verici olduğunu belirterek, eğitime destek veren Başkan Şimşek ve Belediye Meclisi'ne teşekkür etti. Elde edilen başarıların tek başına kazanılmadığına işaret eden Yazıcı "Öğrencinin gayreti, idarecilerimizin yönlendirmesi ve öğretmenlerimiz özverili çalışmaları ile başarı kazanılıyor. İleride Sorgun'un yetiştirdiği ideal insanlar geldiği zaman sizler akla geleceksiniz. Bunun bilincini yine de okullarınızı çalışıp ilçemize ve Yozgat'a faydalı birer insan olacağınızı düşünüyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere 850 TL para ödülü verildi.

Editör: TE Bilişim