Daha önce açıklanan 8'inci sınıflar için yapılan Seviye Belirleme Sınavında da Türkiye birincisi çıkaran Özel Ergin İlköğretim Okulu, ikinci kez Türkiye birincisi çıkardı.
    Ayrıca 7'inci sınıflarda ise Özel Ergin İlköğretim Okulunun üç öğrencisi ise 90 sorudan 89'una doğru cevap verdi.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu 2010 yılı SBS Orta Öğretim kurumlarına yerleştirmede 14 Fen Lisesi, 23 Anadolu Öğretmen Lisesi, 21 Anadolu Lisesi kazandırdı. Bireysel ve kişisel başarıda Yozgat'ın gururu olan Özel Ergin İlköğretim Okulu, 428,04 OYP ile Yozgat birincisi oldu.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, “Elde edilen başarıların devam ederek artması bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdiğini söyledi.
     Acar, “Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır, “dedi.
Başarı için her yönüyle ideal bir okul ortamının oluşmasının şart olduğuna dikkat çeken Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, “Bunun içinde okul olarak hiçbir fedakârlıktan kaçmamaktayız. Elde edilen bu başarılarda emeği geçen başta öğretmen kadromuz olmak üzere, verilen emekleri boşa çıkarmayan sevgili öğrencilerimize, eğitim sezonu boyunca bizlerden yardım ve güvenlerini eksik etmeyen değerli velilerimize, Okulumuz yönetim kuruluna, teşekkür ederiz. “diye konuştu.

Editör: TE Bilişim