Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yumak'ı rektör yardımcılığına getirdi.

     Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Yumak ve Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca makamında bir araya gelen Rektör Uçar, Bozok Üniversitesinin yönetiminin şekillenmeye başladığını söyledi.

     Bozok Üniversitesinde rektör değişikliği olduğunu hatırlatan Uçar, ''Rektör yardımcıları ve dekanların ataması gerekiyor. Bu manada rektör yardımcılıklarımız bizim için çok önemli. Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne öğretim üyesi olarak görevine başlayan Prof. Dr. Hasan Yumak hocamız ve Fen Edebiyat Fakültesi tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca hocamızı rektör yardımcılarımız olarak atadık. Her iki rektör yardımcımızın da kadroları üniversitemizde bulunmaktadır. Değerli hocalarımızla Üniversitemizin geleceğinde büyük hizmetlere el birliği ve uyum içinde imza atacığımıza inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum'' diye konuştu.

     Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Hasan Yumak da Bozok Üniversitesinin daha ileriye gitmesi ve gelişmesi için elimden gelen gayreti göstereceği ve en verimli şekilde hizmet edeceği söyledi.

     Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca ise Rektör Prof. Dr Tamer Uçar'ın vizyonuna uygun olarak üniversitenin 4 yıllık süre içerisinde daha iyi bir konuma taşımak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim