Ankara'da gerçekleştirilen yemekli toplantıda, Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar ile birlikte Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Delibaş, Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü Aypar, Genel Sekreter Doç. Dr. Seyfullah Türkmen de hazır bulundu.
Bozok Üniversitesi  Tıp Fakültesi öğrenci temsilcisi Mustafa Altun ile sohbet eden Rektör Uçar ve diğer akademisyenler, öğrencilerle birlikte yemek yerken, sorunlarını da dinleme imkanı buldular. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, öğrencileri geçen dönem olduğu gibi yine ziyaret edip, Yozgat’a davet ettiklerini belirterek, ''Eğitimlerini Ankara'da görmüş olsalar da hepsi bizlerin Bozok Üniversitesi'nin öğrencileridir'' dedi.
Öğrencilerin sıkıntılarını, sorunlarını dinlemek ve beraber olduklarını kaydeden Uçar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Delibaş da, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimlerini sürdüren öğrencilerin yanında olduklarını belirtti. Rektör Uçar ve Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü Aypar ile birlikte öğrencilerin arasında olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Delibaş, ''Rektörümüz her dönemde en az bir kere de olsa öğrencilerimizle beraber olmaya önem veriyor. Bu ziyaretler öğrencilerimize verdiğimiz değeri göstermektedir. Bir arada yemek yiyoruz, bizzat sorunlarına ve sorularına cevaplar arıyoruz'' diye konuştu
Tıp Fakültesi öğrenci temsilcisi Mustafa Altun ise, Rektör Uçar ve diğer akademisyenlere, kendilerinin her zaman yanlarında olmalarından dolayı teşekkür etti ve ''Sorunlarımızı ve isteklerimizi bizzat dinleyerek yapılabilecekler hakkında çözüm arayarak yalnız olmadığımızı bizlere hissettirdiler. Bizler Bozok Üniversitesi öğrencileri olmaktan mutlu ve gururluyuz'' ifadesini kullandılar.

Editör: TE Bilişim