Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, makamında kabul ettiği Bozok Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan’a başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun; “Yozgat Bozok Üniversitesi rektörlüğüne aday olduğunu, kazanması, rektör olması halinde Yozgat için, üniversite için yapabileceklerini akademisyen olarak bize anlattı, projelerinden bahsetti. Benim de uzun yıllar üniversitede öğretim üyeliği, akademisyen olmam sebebiyle kendisinin projelerinden çok heyecan duyduğumu değer verdiğimi, çok güzel projeler olduğunu gördüm. Başarılar diliyorum” dedi.

Özkan’la 2007 milletvekili seçimlerinde AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı olarak seçimlere katıldıklarını hatırlatan Coşkun, şöyle devam etti: “Ama biz milletvekili olduk kendisi akademik kariyerine devam etti. Kendisi Yozgat sevdalısı, hizmet sevdalısı. Biz de hem Yozgat hem hizmet sevdası olanların sevdalısıyız. Öyle olunca da kendisine başarılar diledik ve bu çalışmalarında kendisinin her zaman destekçisi olacağız.”

“Ben inanıyorum kendisi bu seçimde çok güzel sonuç alacak. Değerli akademisyen arkadaşlarımız hocamı tanıdığı, projeleri hakkında bilgi aldığı zaman hak vereceklerdir” diyen Coşkun; “Yozgat’a çok ciddi katkısı olacağını görecekler ve kendisini destekleyecekler ve o makama taşıyacaklar ve hocam da onları en güzel yere taşıyacak. Biz de Ankara’da her zaman onun yanında ve yardımcısı olacağız. Buradaki bir gönüllü, üniversite sevdalısı, hizmet sevdalısı, Yozgat sevdalısı olarak kendisinin bu coşkuyla, aşkla  yürüyüşünde hizmet kervanında onunla birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.”

Bozok Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan da, Coşkun’un hem milletvekili hem genel müdür hem de gerçek bir Yozgat sevdalısı olduğunu belirterek, desteklerinden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Özkan şöyle konuştu: “Karşılıksız hizmeti şiar edinmiş, halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak bilen bir kişilik olarak tanıyoruz. Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz, dostumuz. İyi bir bilim insanı, iyi bir genel müdür. Tertemiz, pırıl pırıl bir insan. Düzgün bir insan. Biz onunla birlikte güzel işler yapmaya da talibiz. İnşallah rektör olduğumuzda hem şehrimize hem ülkemize hem de bütün insanlara hizmet. Bizim hedefimiz sadece ülke değil bütün dünya bizim sınırlarımız, hizmet alanımız içerisinde yer alacaktır. Bizim öncelikle gayemiz Ümmet-i Muhammed’in derdiyle dertlenmek. Millmetimiz ve ülkemizin hizmetkarı olmaktır. Bizim makam sevdamız yoktur, hizmet aşkı ile yola çıktık. Ülkenin, milletimizin hizmetkarı olmaya talibiz.”

 

Editör: TE Bilişim