Kaymakam Taner Tengir yaptığı açıklamada, proje ile ilgili kurumlara bilgilendirici tabelalar asılarak proje kapsamındaki vatandaşlara öncelikli hizmetin ana hedef olacağını söyledi. Tengir, böylece vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunumunu gerçekleştirmiş olacaklarını ifade etti.   
AYDINCIK ÇEVRİMİÇİ'' PROJESİ
     Aydıncık Kaymakamlığı ile Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu işbirliğiyle gerçekleştirilen ''Aydıncık Çevrimiçi'' Projesi hayata geçirildi.
     Kaymakam Taner Tengir, proje kapsamında 7 gün boyunca yaş farkı olmaksızın herkese temel bilgisayar ve güvenli internet kullanımı öğretildiğini söyledi. Tengir, bölge halkıyla iletişimin güçlü olmasının projenin ilerlemesini kolaylaştırdığını bildirdi.  150 kişiye eğitim verilerek bilgisayar ve internet konusunda daha bilinçli olmalarının sağlandığını belirten Kaymakam Tengir, ''İlçemizde okuma yazma oranı yüzde 99, kız çocuklarının okullaşma oranı ise yüzde 82. Bilgi çağı olan 21. yüzyılda internet ve bilgisayar okur-yazarlığı ile hayatlarında hiç bilgisayarla tanışmamış olan vatandaşlarımıza bilgisayarı tanıtmak, kısmen de olsa öğretmek amacı ile gerçekleştirilen projede emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.
Editör: TE Bilişim