Akdağmadeni 75. Yıl Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Denli, okul kütüphanesine 85 adet kitap takviyesi yaptıklarını bildirdi. Denli, ''Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi yetişmiş olacaktır. Kendisini yetiştirmiş okuyan fertlerin günlük sohbetleri bile farklıdır. Kitap okumanın sınav hazırlığına da katkısı vardır. Kitap okuyan ve okuduklarını çok iyi değerlendirebilen öğrenciler diğer öğrencilere göre çok daha başarılı olmaktadırlar'' dedi.

     Okul Aile Birliği olarak kitap okumaya önem verdiklerini dile getiren Denli, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla en çok kitap okuyan öğrenciyi sene sonunda sürpriz ödüllerin beklediğini anlattı.

     Bir hayırsever tarafından 500 lira değerinde kitap yardımı yaptığını, okul kütüphanesini zenginleştirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Denli, eğitim seviyesinin yükselmesi için velisinden öğretmenine, okul müdüründen ilçe yöneticilerine kadar her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğini, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmanın tek yolunun bilgi sahibi nesiller yetiştirmekle mümkün olacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim