Ayşe Ilıcak İmam hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin , 6/F Sınıf rehber öğretmeni Burcu Güner  ve öğrencileri Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezindeki tedavi hastaları ziyaret ederek onların dertlerini dinledi.
Hastalara ufak hediyeler götüren öğrenciler ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve tüm hastalara şifa dilediklerini dile getirdi.
Ayşe ılıcak İmam hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin; “Okulumuz bu tarz ziyaretleri çokça yapmakta. Önceki haftalarda Huzur Evine bir ziyaretimiz oldu.
Biz Bu ziyaretler sayesinde öğrencilerimize değerler eğitimini aşılamayı hedefliyoruz. Bu ziyaretler  orda kalan hastalarımızın ve Huzur evi sakinlerimizin aslında yalnız olmadığını Türk gençliğinin onların her zaman yanında olduğu anlamına geliyor.
Bu ziyaretler sayesinde öğrencilerimiz aslında büyüklerimize karşı saygıyı , sevgiyi öğrenmeyi aile bilincinin önemini ve yardımlaşmayı öğreniyor.Eğitim Dediğimiz konu sadece okul binası içinde değil okulunda dışında da devam ediyor.
Ben Yozgat Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüze ve öğrencilerimize duyarlılığından dolayı teşekkür eder bu tarz ziyaretlerimizin devam etmesini diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim