İl Başkanı Duran Küçükduman, il ocak yönetimi ve ilçe ocak başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Ülkü Ocakları’nın önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği etkinlikler konuşuldu.
Toplantı öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilköğretim öğrencileri için hazırlanan boyama kitapları ilçe ocak başkanları tarafından ilçe öğrencilerine Ülkü Ocakları’nın hediyesi olarak dağıtıldı. Önümüzdeki günlerde Yozgat ili ve ilçelerinde yine bilgi yarışması yapma kararı alınan toplantıyla ilgili bilgi aktarana Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, teslim almış oldukları bayrağı her daim daha ileri taşımak adına çalıştıklarını vurgulayarak, “Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş Beyefendinin de söylemiş olduğu gibi, Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır, Biz bu bayrağı her aldığımız nefeste bir adım daha ileri taşımak için gençliğimizin bilinçli bir şekilde yetiştirilmesi için gençliğimizi kötülüklerden uzak tutmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Ülkü Ocakları gençlerimizin pişip harman oldukları yerlerdir. Ocakta pişen hiçbir genç pisliğe bulaşmaz. Bunun için İlköğretimde okuyan kardeşlerimiz için 23 Nisan Hediyesi olarak Boyama Kitabı hazırladık. Bizler var olduğumuz müddetçe de Milli Bayramlarımızı en mukaddes bir şekilde kutlayacağız" ifadelerini kullandı. 
Daha sonra 1976 da şehit edilen ülkücü Faruk Sevinç’in kabri ziyaret edilip temizliği yapıldıktan sonra kabre Türk Bayrağı diken ülkücü gençler ülkücü şehidi dualarla yad ettikten sonra şehidin ailesini ziyaret edip programı tamamladı.

Editör: TE Bilişim