Karne alan minikleri sevindiren mahalle muhtarı Mümtaz Bulut örnek davranışıyla mahalle halkından ve öğrenci velilerinden takdir topladı.
Bilal Şahin Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten Mümtaz Bulut dün yapılan karne törenine katılarak miniklerle bir araya geldi. Kendi mahallesinde birisi ortaokul diğeri, ilkokul ve birde ana okulu olmak üzere üç okul bulunduğunu ifade eden Muhtar Mümtaz Bulut, tüm okulları gezerek burada karne alan öğrencilerin sevincine ortak olduğunu bildirdi. 
İlk ziyaretini Fatma Temel Turhan Ortaokulu’na yapan Mümtaz Bulut burada başarılı olan ve önümüzdeki yıl Lise eğitimi alacak olan öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Öğrenci velileri ve öğretmenlerle de görüşen Muhtar Bulut mahalle sakini öğrenci velileri ve öğretmenlerin talep ve sorunlarını da dinledi. 
Daha sonra Milli Eğitim Vakfı İlkokulu’nu ziyaret eden mahalle muhtarı burada karne alan miniklerin mutluluğuna da ortak oldu. Başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Mümtaz Bulut öğrencilere ikinci dönemde daha başarılı olmalarını diledi. Bilal Şahin Mahallesi Muhtarı Mümtaz Bulut “Kendi mahallemde eğitim öğretim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek ufak bir hediye takdimimiz oldu. Bunun yanı sıra hem mahalle sakini velilerimi hem de öğretmelerimizin mahalle ve okul çevresiyle ilgili talep ve isteklerini yerinde dinleyerek istişare yapmış olduk” dedi.

Editör: TE Bilişim