Minikler yaptıkları ziyaretlerde hem devleti yöneten isimleri tanıdı, hem de protokol mensuplarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Özel Solmaz Minikler Kreşi tarafından kreşte eğitim gören öğrencileri bilgilendirmek ve devlet yönetimini gerçekleştiren makamları tanıtmak amacıyla Yozgat protokolüne bir dizi ziyaretler gerçekleşti.



Özel Solmaz Minikler Kreşi kelebekler sınıfı Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret etti. Minikleri makamında ağırlayan Başsavcı Yavuz, çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bilginler sınıfı öğrencileri ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel’in makamında konuğu oldu. Miniklerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Yücel’de eğitimci kimliğiyle miniklerle tek tek ilgilendi. Kreşin şirinler sınıfı öğrencileri ise Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım’a konuk oldu.


Ali Yıldırım koltuğuna minik öğrencileri oturttuktan sonra kurum bahçesinde bulunan polis arabalarının tanıtımını yaparak minikleri polis aracına bindirdi. Solmaz Minikler Kreşi Kurucu Müdürü Gülşen Solmaz, ziyaretlerin amacını öğrenciler tarafından protokol mensuplarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak amacıyla gerçekleştiğini ifade ederek, “Öğrencilerimiz için verimli bir ziyaret oldu. Hem protokol mensuplarının Cumhuriyet bayramını kutladılar hem de devletimizde işlerin yürütüldüğü makamları ve onların temsilcilerini şimdiden tanımış oldular” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim