Minik öğrencilerin ortaya koyduğu program öğretmen ve velilerden tam not aldı. Sakarya İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Efendimiz’in doğumunu kutladı. 
Okul konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenciler hazırlamış oldukları programda ilk olarak İslam Dini’nin peygamberi Hz.Muhammed’in hayatını katılımcılara aktardı. Miniklerin içten ve samimi olarak hazırladıkları program öğrenci ve öğretmenleri hayran bırakırken, minikler ise Efendimiz’e duyulan derin saygı, sevgi ve hürmeti yürekleriyle birlikte hazırladıkları programa yansıtmayı da başardı. 
Sakarya İlkokulu Öğretmeni Feride Kılıç Ateş’in öğrencileri tarafından hazırlanan kutlu doğum etkinliğinde, öğrenciler Efendimiz’e yazılan şiirler de seslendirdi. Peygamber Efendimiz’i anlatan sinevizyon gösterisinin ardından sahneye çıkan her bir öğrenci sırasıyla Efendimiz’in bir özelliği ve bir Hadis-i Şerif’ini katılımcılara aktardı. Çocuklarının performansını hayranlıkla izleyen öğrenci velileri ise bu anı ölümsüzleştirmek adına kamera ve fotoğraf makinelerine sarıldı.

HADİS DAĞITILDI
Sakarya İlkokulu’nun 3’üncü sınıf öğrencileri öğretmenleri Feride Kılıç Ateş’in rehberliğinde hazırladıkları program kapsamında etkinlik öncesi misafirlere gül suyu ve şeker ikramında bulundu. Öğrenciler elleriyle hazırlamış oldukları ve içerisinde Hadis-i Şerif’lerin yazılı olduğu kağıt dolu tabağı program boyunca salonda gezdirerek, velilere dağıttı. Her katılımcının almış olduğu kağıtta farklı bir Hadis-i Şerif yer alırken, böylece velilerinde hadis ezberlemelerine katkı sağlanmış oldu. Program miniklerin sergilemiş olduğu ilahilerle son buldu.

Editör: TE Bilişim