Özel Mektebim Koleji’nde eğitim gören 1-A ve 1-B sınıfı öğrencileri ‘Okuma Bayramı’ programı düzenledi. Okulun konferans salonundaki etkinliğe aileler yoğun ilgi gösterdi. 
1-A ve 1-B sınıfının öğrencilerinin sunuculuğunu da üstlendiği programda, sahneye çıkıp hünerlerini sergilediler. Ortaya koydukları yüksek özgüvenle geleceğe ışık yakan minikler, okuma öğrenmiş olmanın ayrıcalığını sahnedeki performansları ile kendilerini izleyen anne-babalarına fazlasıyla hissettirdiler. 
1-A Sınıfı’nın tecrübeli ve başarılı öğretmeni Mahmut Erbil, etkinlik boyunca öğrencilerini yalnız bırakmadı. Eğitim yılı başından bu tarafa verdiği eğitimin karşılığını almanın heyecanı ile öğrencilerinin programını yöneten Erbil, bir kez daha eğitim tarlasına ektiği tohumların yeşermesinin haklı gururunu yaşayan isim oldu.
Yine aynı şekilde 1-B sınıfının genç ve başarılı öğretmeni Serap Günaydın da eğitim yılı başından bu tarafa öğrencilerine nakış nakış işlediği bilgi motiflerinin ortaya çıkan renk cümbüşünü izlemenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

Editör: TE Bilişim