Kuruculuğunu Yozgat eğitiminin emektar isimlerinden Mustafa Başer’in yaptığı Mektebim Eğitim Kurumları, yeni yerinde yeni ismi ve vizyonu ile resmi açılışını yaptı. 

2015-2016 eğitim öğretim sezonuna ders yılı itibari ile başlayan Mektebim Koleji’nin açılışına Milletvekili Yusuf Başer, Mektebim Eğitim Kurumları Kurucusu Ümit Kalko, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaaddin Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Türk Telekom Başmüdürü Yusuf Kaplan, TKDK İl Koordinatörü Selim Türker, İleri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞER HEYECANINI PAYLAŞTI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Mektebim Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü Mustafa Başer, yaşadığı haklı gururu davetlilerle paylaştı.
Yaşadığı heyecanın yeni öğretmenliğe başladığı yılla aynı olduğunu belirten Başer, açılışa katıldıkları için tüm davetlilere ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

MEKTEBİM EĞİTİM KURUMLARI ÇOK ÖZEL 

Mektebim Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ümit Kalko ise konuşmasında Yozgat Mektebim Koleji’nin Yozgat eğitiminin parlayan yıldızı, eğitimde kalitenin yakalandığı bir kurum olacağını ifade etti. 

EĞİTİMDE KALİTEYİ YAKALAYACAĞIZ

Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş da konuşmasında özel okulların eğitimde rakip değil, Yozgat eğitimine zenginlik olduğunu söyledi.

Kuş; “Okullarımız bizlerin rakipleri olarak değil zenginliği olarak devlet okulları ve özel okullar, Yozgat eğitimine en kaliteli eğitimi nasıl vermek gerekiyorsa o alanda çalışacağız” diye konuştu. 

EĞİTİMDE BÜYÜK YOL KAT ETTİK

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da eğitimin kalitesinin yakalanmasında önemi mesafeler kat edildiğini, reform niteliğinde yeniliklerin hayata geçtiğini söyledi.

Yozgat genelinde 600’ün üzerinde öğrencinin özel okul devlet teşviki aldığını hatırlatan Başer; “Tüm okullarımızda hayata geçirilen yenilikler sayesinde önemli mesafeler kat ettik. Allah’a şükürler olsun ki bu gün bilgiyi satın alan değil satın alacak bir konuma geldik. Bu gün ilim de, teknoloji de gelişen Türkiye’nin temelinde kaliteli eğitim gelmektedir. Mektebim Eğitim Kurumları da diğer tüm okullar gibi Yozgat’ta eğitim kalitesinin artırılmasını sağlayacaktır” diye konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından Mektebim Eğitim Kurumlarının açılış kurdelesi kesildi.

Editör: TE Bilişim