Yozgat’ta özel eğitim kurumlarında yeni bir vizyon oluşturacak Mektebim Koleji tarafından iftar yemeği düzenlendi. Final Özel Okulu olarak başladığı eğitim hayatına 2015-2016 eğitim öğretim yılında Mektebim Koleji devam edecek okul tarafından iftar programı düzenlendi. 

Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kent Park Tesislerindeki iftar yemeğine Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, Mektebim Kolejleri Kurucusu Ümit Kalko, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Selçuk Yıldırım, Yozgat TSO Başkaın Metin Özışık, Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Mektebim Koleji Yozgat Kurucu Müdürü Mustafa Başer, daire müdürleri ve çok sayıda eğitimci katıldı. 

İftar sonrası bir açılış konuşması yapan Mektebim Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Başer, Yozgat’ta Mektebim Koleji ismiyle eğitim hayatına devam edecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Mektebim Koleji’nin Türkiye genelinde eğitim kalitesini ispat etmiş önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Başer, şunları söyledi. 

“1990’dan bu güne kadar en güzelini yapmak için var gücümüzle çalıştık. Yozgat’a yüzlerce öğrenciler, bürokratlar yetiştirdik. Onun için Mektebim’le tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Tanıştığım ilk günden itibaren evet bu markayla çalışmalıyız diye içimden kendi kendime söz verdim. İlk tanıştığımızda Yozgat’ın markası biziz dedim. Biz kendi çapımız da eğitim ve öğretim konusunda iyiyiz dedim. Bize destek olacak mısınız dedim. Hep birlikte evet, bizim aradığımız sizsiniz dediler. İstanbul’daki okulları gezdim, hayran kaldım. Bunların en azından bir kısmını kesinlikle Yozgat’ta uygulamalıyız dedim. Okulu açarken hedefimiz Türkiye’de dereceler yaptık, artık dünya çapında yıldızlar yetiştirmek hedefimiz. Söz veriyorum Mektebim Koleji ile yeni yıldızlar yetiştirmek boynumuzun borcudur” dedi. 

Daha sonra söz alan Mektebim Kolejleri Kurucusu Ümit Kalko; “Yozgat’ta valiliğimizin yanında bir küçük valiliği andıran yapıda çok şık eğitim kampusu kazanmış olacak Yozgat. Dışıyla değil içiyle de öyle olacak. İçinde son derece kaliteli eğitim ortamları oluşturacağız” dedi. 

Mektebim Kolejleri’nin eğitim vizyonundan ve bu günkü durumundan bahseden Kalko, Yozgat Mektebim Koleji’nin geleceği adına önemli açıklamalarda bulundu. Kalko, Mektebim’in eğitim kalitesinin Yozgat’ta da fazlasıyla kendini hissettireceğini söyledi. 

Milletvekili Yusuf Başer ise yaptığı konuşmada Türkiye’de giderek yaygınlaşan özel eğitimin önemine işaret etti. 
Son süreçte özel okulların önemli ölçüde devlet eliyle desteklendiğini kaydeden Başer, böylelikle Yozgat ile birlikte eğitim kalitesine katkı sağlayacak kuruluşların oluştuğunu ifade etti. 

Başer, konuşmasının sonunda Mektebim Koleji’ne başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim