Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Hayır Sever İş Adamı Bilal Şahin, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasından sonra Kuran’ı Kerim tilaveti ile sürdü. Programın açılış konuşmasını yapan Öğretmen Bekir Akbulut, “İnsanlığı şefkat ve merhametle tanıştıran ilmek ilmek sevgi ile dokuyarak barbarlığın ve çapulculuğun hayat tarzı olduğu bir toplumu rahmet toplumu haline getiren Yüce Peygambere selam olsun” diyerek, “İnananların sıkıntısı kendi sıkıntısı kabul eden, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa’ya selam olsun. Peygamberimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışacağız. Onu anlatmaya gücümüz yeter mi? Örnek insan, ahlak ve fazilet timsali Peygamber efendimizi anlatmaya güç yeter mi. Kalemler onu yazabilir mi. Denizler mürekkep olsa onu anlatmaya kifayet edebilir mi. O alemlere rahmet olarak geldi” dedi.
Öğrencilerin okuduğu şiir ve ilahilerin ardından Hayır Sever İş Adamı Bilal Şahin, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tablet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, ayrıca Umre’ye gönderme sözü verdi.
Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Bağcı, Hayır Sever İş Adamı Bilal Şahin’in Yerköy’e ve imam hatip okullarına büyük katkı sağladığını belirterek, kendisine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından program öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile devam etti.

Editör: TE Bilişim