Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu’nda saat 14:00’de düzenlenen programa Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve eşi Neriman Başer, Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ve eşi Demet Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, bazı kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’nın doğumunun 1441’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Necati Şentürk tarafından Diz Üstü Bilgisayar, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından yarım altın, İl Müftülüğü tarafından kitap seti ve çeşitli hediyeler verildi.
Program Yozgat Valiliği Bozok Mehter Takımı Cevgan Grubu tarafından sunulan ilahi dinletisinin ardından İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun konferansı ile devam etti.
Konferans sonrası İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’na plaket veren Vali Necati Şentürk, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim