Bozok Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen kampanyaya öğrenciler kan bağışında bulunarak destek verdi. Kızılay Yozgat Kan Merkezi Yetkilileri üniversitelerde ilkbahar ve sonbahar aylarında kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Bozok Üniversitesi Rektörlüğü iş birliği Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’na kan bağışı kampanyası düzenlendik. Burada amacımız, öğrencilerimize kan bağışı yapmanın önemini anlatmak ve öğrencileri duyarlı hale getirmektir. Bir günlük süre içerisinde yaklaış 50 kişiden kan toplandı. Duyarlılıklarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu sebeple her zaman kan bağışına ihtiyaç duyulmaktadır” denildi.
Kan veren öğrencilerin ise kan bağışı yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Kan bağışı bir insanlık görevidir. Bizlere veya yakınlarımıza her an kan ihtiyacı olabilir, bu sebeple kan verdik. Sağlıklı bütün insanların kan bağışında bulunmaları gerekir” diye konuştu.
Bozok Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okul Müdürü Kadir Tan’da kan bağış kampanyasına destekte bulunarak kan verdi. Kan vermenin sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve aynı zamanda bedeni rahatlattığını dile getirerek kan bağışına destek veren öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim