Kitap Kurtları Kampanyası (3K) hakkında bilgi veren dernek başkanı Bahattin Karabulut, amaçlarının çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve öğrenciler arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.
Karabulut ifade ederek şu şekilde konuştu;
 “1 Ekim 2013 tarihinde başlayıp 30 Temmuz 2014 tarihinde sona erecek olan Kitap Kurtları Kampanyasında 10 ay boyunca her ay en fazla kitap okuyan on öğrencimize kitap hediye ediyoruz. Bu kapsamda kampanyamızın sekizinci ayı olan Mayıs ayında en fazla kitap okuyan Nurdoğdu ortaokulu öğrencilerine kitap hediye ettik. Umarım bu sayede hem kitap okuyan öğrenci sayısı artar hem de öğrencilerimizde kitap okuma kültürü gelişir” dedi.
Yerköy’de kitap okumayla ilgili 10 ay sürecek uzun soluklu bir kampanyaya imza atmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Karabulut “Bu kampanyayla üzerimize düşen sorumluluğu bir nebze yerine getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda diğer okullarımızdan en fazla kitap okuyan 10 öğrencimize kitap hediye edeceğiz. Köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak toplum yararına hizmetlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim