Dershanelerin kapatılmasının ardından Anayasa Mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda kurs hizmetleri olarak dershane faaliyetlerini yürüten Yozgat Çözüm Dershanesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtları sürüyor.

Yozgat Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, 2012 yılından beri sürdürdükleri dershanecilik faaliyetlerinin devam ettiğini ve kayıtlarının sürdüğünü söyledi.

Dershane olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamladıklarını, öğrencilerinin tamamına yakının tıp, hukuk ve mühendislik fakülteleri başta olmak üzeri bir yüksek öğretim kurumuna yerleştiğini ifade eden Yılmaz,

“Dershane hizmetlerimiz bu yıl da devam etmektedir. Bazı veliler arasında ‘dershaneler kapatıldı çocuğumuzu nereye yazdıracağız’ şeklinde kaygı bulunmaktadır. Dershaneleri kapatılması sadece isim olarak değişmiştir ve kurs adı altında faaliyetlerimiz sürmektedir. Çözüm Dershanesi olarak Yozgat halkının hizmetindeyiz. Geçmişteki dershanecilik başarımızı bu yıl daha da yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Kayıtlarımız sürüyor, kurslarımız da okullarımızın açılmasıyla birlikte başlayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim