Vali Yazıcı, beraberinde Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan ve Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut ile birlikte Kadışehri Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen projenin ürünü olan farklı tasarımı akıllı tahtası içerisinde kütüphanesi olan bu sınıfta öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti.
Burada Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan Vali Yazıcı'ya  proje hakkında bilgiler verirken,"Yaklaşık 300 bin TL maliyetli olan 'Eğitimde Hedef 12' Projesiyle ortaokul ve liselerimiz olmak üzere toplam 12 okulumuzda birer akıllı sınıf yapıldı. Böylece eğitimde yeni yaklaşımların uygulanması, eğitimde bilgi ve eğitim teknolojileri altyapısının geliştirilmesi ve öğretmenlerin teknoloji kullanım becerilerinin yükseltilmesi, eğitim kalitesinin yükselmesi, ders içinde öğrenci-öğretmen motivasyonunun artırılması ve eğitimde fırsat eşitsizliğinin azaltılması amaçlandı" şeklinde konuştu.
Vali Yazıcı, sohbet ettiği öğrencilere hedeflerini en yüksekten koymaları gerektiğini söyleyerek" Hedef belirlemek sizlerin çalışmalarınızda neyi yapacağınızı, niçin yapacağınızı belirler. Belirlenmiş bir hedef aynı zamanda çalışmalarımızda yoğunlaşmayı sağlar. Sizlerde inanıyorum ki bu noktada kendinize yakışan en büyük hedefleri koydunuz ve o uğurda gerekli çabayı sarf ediyorsunuzdur. Ayrıca sizlere bu güzel sınıf ortamını hazırlayan başta Kaymakam Ali Doğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

KADIŞEHRİ BELEDİYESİNİ ZİYARET
Vali Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyareti sonrasında Kadışehri belediyesine giderek burada bir süre Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut ile görüştü. Başkan Karadavut Vali Yazıcı'ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim