Son yıllarda TEOG başarı karnesi artan Yozgat'ın başarılı öğrencilerinden bir tanesi de Özel İlk Adım Eğitim Merkezi öğrencilerinden İlayda Kılıç oldu. 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza atan İlayda'nın hedefi İstanbul Galatasaray Lisesi'nde eğitimini sürdürmek. 
Özel İlk Adım Eğitim Merkezi'nin yöneticilerinden Merve Eren Yakışıklıer, Esmeray Ercan ve Duygu Adaş, elde edilen başarının haklı gururunu yaşadılar. 
Merkez olarak öğrencilere verdikleri birebir eğitim ve ilginin neticesinde başarının da beraberinde geldiğini söyleyen Merve Eren Yakışıklıer, öğrencisini elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.
Eğitimci Esmeray Ercan da yaklaşık 3 yıl önce kurulmalarına karşın her zaman eğitimde ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, neticenin eğitimde kaliteyi ve başarıyı getirdiğini ifade etti.
TEOG başarısının tesadüf olmadığını söyleyen Duygu Adaş da Özel İlk Adım Eğitim Merkezi olarak Yozgatlı öğrencileri başarıya taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
TEOG iki sınavında Türkiye birinciliği elde eden İlayda Kılıç da elde ettiği başarının haklı gururunu yaşadı. İlayda, öğretmenlerinin yakın ilgisi ve inancın sonunda başarıya ulaştığını belirterek, verdikleri destekten ötürü tüm öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.
İlayda'nın elde ettiği başarı Matematik Öğretmeni Ali Elçin ile İngilizce Öğretmeni Emine İçöz'ü de mutlu etti.   

Editör: TE Bilişim