Yozgat Özel Ergin Ortaokulu ikinci yarıyıl veli toplantısı düzenleyerek öğrenci velileri ile bir araya geldi.
Özel Ergin Ortaokulu veli toplantısı düzenleyerek öğrenci velileriyle bir  araya geldi ve durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. 
Toplantıda öncelikle toplu görüşmeler yapılırken ardından velilerle bire bir görüşülerek branş öğretmenleri öğrenciler hakkında bilgiler aktardı. Her veli ile öğretmenler tek tek görüşerek öğrencilerin durumu ve önümüzdeki süreçte yapılması gereken konular hakkında bilgi verildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Özel Ergin Ortaokul Müdür Yardımcısı Uğraş Koyuncu, “Farklı periyotlarla veli toplantıları düzenleyerek öğrencilerimizin hem okul içi hem de okul dışı durumlarını değerlendirilerek alınması gereken önlemler hakkında bilgi alış verişi yapıyoruz. Bu günde ortaokul velilerimizle bir araya gelerek önce toplu görüşme yaparak ardından her branş öğretmenlerimiz velilerimizle bire bir görüşüp öğrencilerin ders okul içi ve okul dışı davranış ve hareketleri hakkında bilgi vererek bilgi aldı” dedi.
Müdür Yardımcısı Koyuncu, “Her fırsatta okul-veli ilişkisinin öneminden bahsediyoruz çünkü, çocuğun başarılı olması özel ilgi alaka, öğrenci-öğretmen ilişkisinin yanı sıra okul-veli ilişkisinden geçmekte. Veli toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim