Kurul toplantısı Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği tanıtım filmi ile başladı.

Toplantı daha sonra Çocuk Evi’nde kalan Salih Uzun isimli çocuğun Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti. Faaliyet raporunun okunmasında sonra Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Dernek Başkanı Prof. Dr. Muhammet Fevzi Polat bir konuşma yaptı. 
Dernek Başkanı Muhammet Fevzi Polat, bakıma muhtaç, yetim ve risk altındaki çocukları topluma kazandırmak amacıyla kurulan dernekte, çocukların nitelikli okullara yönlendirilerek, yaşam merkezlerinde sosyo-kültürel etkinliklerle, akademik destek ve değerler eğitimi ile yetiştirildiğini söyledi.

Muhammet Fevzi Polat, kendi ayakları üzerinde duran, meslek sahibi ve erdemli bireyler yetiştirmek için Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nin faaliyetlerini bu amaç ve hedeflerle sürdürmeye devam edeceğini vurguladı.
Dernek Başkanı Polat, derneğin Yozgat’ta geçtiğimiz günlerde beşinci çocuk evini açtığını ve Türkiye genelinde ise 66 adet çocuk evi bulunduğunu ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından toplantının son bölümünde yapılan tek adaylı seçimde mevcut dernek başkanı Muhammet  Fevzi Polat, yeniden dernek başkanı seçildi. Yeni yönetim kuruluna ayrıca beş asil ve beş yedek üyede seçilerek yönetim kurulu belirlenmiş oldu.

Editör: TE Bilişim