Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu'nda 'Okul meclis başkanlığı' seçimi heyecanı yaşanıyor. Başkanlığın güçlü adaylarından 6'ncı sınıf öğrencisi Meriç Ahsen Sargın'ın seçim vaatleri arasında her yıl düzenli olarak alt sınıfların da katılımı ile geziler düzenlemek yer alıyor.
    Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu'nda 22 Kasım 2010 tarihinde yapılacak olan 'Okul Meclis Başkanlığı' seçiminde başkan adayı olan Meriç Ahsen Sargın, projelerini şimdiden açıklayıp, seçmenleri olan sınıf arkadaşlarından oy istiyor.
    Her yıl düzenli olarak alt sınıflarında katılımı ile geziler düzenlemekle başlayan seçim vaatleri arasında okula müzik korosu kurma sözü de yer alan Sargın'ın vaatleri arasında şunlar yer alıyor:
    “Okulumuz ve meclisimiz adına web sitesi, dergi, gazete oluşturmak tüm öğrencilerin istek ve taleplerini şikayetlerini paylaşabileceği bir köşe oluşturmak. Kantini düzenleyerek kafe şeklini alması tüm öğrencilerin rahat bir ortamda sohbet ve ders çalışmasının sağlanması. Sınıflara ecza dolabının konulması. Laboratuarların geliştirilmesi. Tuvalet ve lavaboların temizliği. Okula yeni başlayan kardeşlerimizin okula alışması için eğlenceli bir ortam oluşturulması. Hafta sonları tüm dersleri kapsayan etüt programının yapılması. Bahçe oyun alanın düzenlenmesi. Tenefüs zilinin değiştirilmesi. Okul dışı faaliyetlerinin artırılması. Okula minyatür kale getirilmesi ve daha sağlıklı bir ortamda spor yapılması. Üniversitede okuyan abi ve ablalarımızın kurmuş olduğu dernek, meclis,sosyal faaliyet kollarına katılmak ve fikir almak. Tüm okul yönetiminin ve öğrencilerinin bir araya gelerek adımıza yakışır şekilde hatıra ormanı kurmak.”
Editör: TE Bilişim