Yozgat Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden 1986 yılında mezun olan o günün öğrencileri, bu günün büyükleri bir araya gelip, 25 yıllık hasreti giderdiler.

            Okul yıllarını unutmayan, yaşanan dostlukları özlemle anan EML Elektrik Bölümü 1986 yılı mezunları, önceki Yimpaş Kültür Parkında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 25 yıllık hasreti bir ölçüde gidermiş olan mezunlar bir araya gelmenin sevincini yaşadı.

            Çeşitli görevlerde bulunan ve sivil toplum kuruşlarında görev alan birçok okul mezunu tertip edilen toplantıda eski anılarını yad etti.

            Toplantıya Belediye Muhasebe Müdürü Hüseyin Olgun Bircan, İşadamı Mustafa Gürses, Murat Balaban gibi birçok ünlü isim katıldı.

            Yemekle ilgili bilgi veren Hüseyin Olgun Bircan, bu yıl ilkini düzenlediklerini belirterek, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunları olarak bu tip organizasyonları her yıl düzenlemek istediklerini ve geleneksel hale getireceklerini vurguladı.

            Bircan;  “Amacımız; uzun yıllar birbirimizi göremediğimiz okul arkadaşlarımızla bir araya gelerek öğrencilik yıllarımızı anımsayarak arkadaşlarımızla özlem giderirken, bizleri hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimizi de yılda bir kez de olsa hatırlamak” dedi. Ayrıca geceyi tertipleyen arkadaşlara teşekkür eden Bircan, birçok ilden gelerek bizleri yalnız bırakmayan mezun arkadaşlarıma da ayrıca müteşekkir olduğunu ifade etti.

            Gecede buluşan okul arkadaşları öğrencilik yılları anılarını anlatarak zaman zaman hüzünlenirken, bol bol gülmeyi de ihmal etmediler.

            1986 mezunu Erkan Ekici’nin mezarını ziyaret eden grup daha sonra öğle yemeğini Çamlık Milli Parkı’da desti kırarak, akşam ise Hayri İnal Konağında sohbet eden mezunlar, önümüzdeki sene 8 Temmuz’da Antalya’da buluşmak üzere ayrıldı.

Editör: TE Bilişim