Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum eğitimi seminerine başlanıldı. Boğazlıyan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Okul Müdürü A. Osman Üçöz ve aday öğretmenler katıldı.
    Burada bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, eğitimde en önemli etkenin öğretmen olduğunu vurgulayarak, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan öğretmen atamaları kapsamında Boğazlıyan’a 72 öğretmenin atandığını, yeni atamaların Boğazlıyan eğitimine büyük bir güç katacağına inandığını söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği kurayla ataması çıkan öğretmenlerin ilçeye geldiğini ve görevlerine başladıklarını belirten Yıldız, bu kapsamda öğretmenlere pazar gününe kadar sürecek “Uyum Eğitimi” seminerinin verileceğini anlattı.
Yeni atanan öğretmenlere başarılar dileğinde bulunan Yıldız, ilçede eğitim seviyesini daha yukarılara taşımak için çalıştıklarını ifade ederek, “Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni atamayla ilçemize atanan 72 öğretmen kadrosuyla eğitimde rahat bir nefes alınacaktır” dedi.
Yıldız, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce görevlendirilen personelin aday öğretmenlere eğitim sistemi hakkında bilgi verileceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim