Yozgat Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen ''Mahalli Yönetim Semineri''nin amacının eğitim kurumlarının her kademesinde görev yapan personelin, bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini arttırmak, bilimsel, teknolojik gelişimlere uyumlarını kolaylaştırmak, yönetimde uygulama birlikteliği sağlamak olduğu kaydedildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri'nde görevli Şube Müdürleri, şefler, memurlar ile merkez ilçede İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul ve kurumlarında görev yapan şef, veri hazırlama kontrol işletmeni ve memurların katıldığı seminerin bir bölümünde Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ile birlikte İnsan Kaynakları Şube Müdürü Ahmet Başar da hazır bulundu.
ADAY ÖĞRETMENLER
Bu arada Yozgat İl merkezinde bulunan aday öğretmenlere yönelik ''Temel ve Hazırlayıcı Eğitim'' Seminerleri verildi. Seminerin tamamlanması nedeniyle aday öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, aday öğretmenlere başarılar dileyerek, "Varlığınızı hissettirin. Emanetinizin kıymetini bilin. Bilginizi sevgiyle yoğurmadığınız sürece verim almak mümkün değil" dedi.

Editör: TE Bilişim