Şencan’ın vefatı ailesini olduğu kadar eğitim camiasını da derinden yaraladı. Yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Recep Şencan’ın ölüm haberini alan Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli mesai arkadaşları göz yaşlarına hakim olamazken görev yaptığı bürosunda Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’un da katılımı ile tören düzenlendi. Çalışma masasına çiçek ve portresini koyan Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri gözyaşları içinde arkadaşlarını andı.
Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş “Hepimiz inanan inancı olan kişileriz takdiri ilahi budur ve bundan kaçış yoktur kendisiyle yaklaşık iki yıldır çalışma imkanımız oldu insanları kırmayan, hoşgörülü, saf ve temiz bir mesai arkadaşımızı kaybettik bunun üzüntüsünü hep beraber yaşamaktayız ne mutlu ki arkasından dualar okuyan gözyaşı döken mesai arkadaşları var mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm personelime başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.
Recep Şencan’ın Büyük camideki cenaze törenine ise Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Polis Okulu Müdürü Fazlı Öcal, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bekir Korkmaz mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Recep Şencan sarı toprak mezarlığına defnedildi.
Bizde İleri Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör: TE Bilişim