Bozok Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, görevi yeni devralan Prof. Dr. Tayip Duman’a başarı diledi. 
Karacabey; “Göreve başladığım tarih itibari ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Temizyürek hocamla birlikte gerçekten çok samimi ve özverili olarak çalıştık. Kendisine katkılarından ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi karakter itibari ile gerçekten çok nadir insanlardan biri olduğunu ve üniversitemiz için de çok kıymetli bir hocamız olduğunu düşünüyor; birlikte üniversitemiz için çalışacağımızdan şüphemin olmadığının altını çizmek istiyorum” dedi.
Ankara’dan memleketine hizmet arzusuyla gelerek Eğitim Fakültesine Dekan olarak atanan Prof. Dr. Tayip Duman’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Rektör Karacabey: “Değerli hocamız inşallah devam eden süreçte fakülte ve üniversitemiz için güzel ve önemli katkılar sağlayacaktır.Bizler de her zaman destekçisi olacağız. Bu duygularla kıymetli hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Eğitim Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Tayip Duman: “Bir Yozgatlı olarak kendi memleketimde Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde hizmet etme fırsatını bana tanıdığı için Sayın Rektörüme öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Yine aynı şeklide görevi devraldığım hocamın sağlamış olduğu hizmet ve katkılar için teşekkür etmek istiyorum. Bu bir görev değişimidir. Prof. Dr. Ahmet Temüzyürek hocamın bana her konuda yardımcı olacağını  düşünüyor ve inanıyorum. Sayın Rektörümüzü ve bana güvenenleri mahcup etmemek adına fakültemiz ve üniversitemizi ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini devreden Prof. Dr. Ahmet Temizyürek ise idari görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Elimden geldiği kadar fakültemizin kurumsallaşması noktasında temel ilkeleri buraya taşımaya çalıştım. Bizlere düşen bir şeyler olduğu takdirde elimizden geldiği kadar fakültemizi daha ileri götürmek noktasında desteklerimizin süreceğini ifade etmek isterim. Yeni Dekanımıza görevinde başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim