2014 yılında TÜBİTAK desteği ile ürettikleri BOZOK E isimli elektromobil araç ile “Alternatif Enerjili Araç Yarışları’na” katılan ve 8. olan Bozok Üniversitesi öğrencilerinden Tunahan Demir ve Mustafa İlhan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti. Yusuf Şahin’e üretilen araç ile ilgili bilgi aktaran öğrenciler, bu yıl araçlarını daha da geliştirerek, Ağustos ayında yapılacak olan
 “Alternatif Enerjili Araç Yarışları’nda 1. olmayı hedeflediklerini bildirdiler. İl Müdürü Yusuf Şahin ise  genç girişimci öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Üretilen aracı yerinde inceleyerek  özellikleri hakkında detaylı bilgiler aldı.
TÜBİTAK desteği bir defaya mahsus verdiği için bu yıl tekrar destek alamayan genç girişimciler Ağustos ayındaki yarışmaya araçlarını yetiştirebilmeleri için maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin ise genç girişimci öğrencilere sponsor olabilecek Yozgatlı sanayici ve iş adamlarına destek çağrısında bulundu.  

Editör: TE Bilişim