Elde edilen gelirlere, kendi biriktirdikleri harçlıkları da ekleyen üniversite öğrencileri, sınıfın boyanması başta olmak üzere A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları karşılayarak, sınıfın modern bir görünüme kavuşmasını sağladı. Üniversite öğrencilerinin minik öğrencilere armağanı olan anasınıfının açılışı, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihal İnandıklıoğlu, Alacalıoğlu Okul Müdürü Mehmet Fidan ve Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “Her şey çocuklar için, sloganı ile yola çıkan öğrencilerimiz gece gündüz demeden çalışıp emek sarf ederek, minik yavrularımız için çok güzel bir sınıf oluşturdu. Bütün bunların hepsi buradaki yavrularımızın çok daha iyi şartlarda eğitim görmeleri içindir.  Öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimiz buradan mezun olup giderken sizden kalan hatıra uzun yıllar bu ana sınıfında yaşayacak ve buradaki çocuklar sizleri unutmayacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni anasınıfının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, anasınıfının modern bir şekilde hazırlanarak, öğrencilerin hizmetine sunulmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Tekin, Bozok Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış sonrası minik öğrencilere boyama kitabı ve kalemi hediye edildi. Minik öğrenciler de kendilerinin daha iyi şartlara eğitim görmelerine olanak sağlayan öğrenci ve yetkililere teşekkürlerini, oyun sergileyerek gösterdi.

Editör: TE Bilişim