2016-2017 eğitim-öğretim yılında Bozok Üniversitesi fakültelerini birincilikle kazanan 7 öğrenciyi, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)  Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç imzasını taşıyan bir kutlama belgesi göndererek başarılarından dolayı tebrik etti.
Senato toplantısı öncesi birincilikle yerleşen öğrencilerden Tıp Fakültesi öğrencisi Zeynep Varol, Eğitim Fakültesi öğrencisi Feyza Nur Büyüker, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fadime Özdemir, Ziraat Fakültesi öğrencisi Ahmet Zavagar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Cansu Kılınç’a belgeleri Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından senato üyelerinin huzurunda okunarak takdim edildi.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bu sene üniversitemizi tercih eden birbirinden değerli öğrencilerimizden fakültelerimize birincilikle yerleşen ve Bozok Üniversitesi Ailesi’ne katılan öğrencilerimizi senatomuzun huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgelerini sizlere takdim etmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah öğrencilerimiz üniversitemizde alacakları eğitimle daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacaklar. Öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim