“Her Kitap Anadolu'da Yeni Bir Hayat” sloganıyla 212 İstanbul Power Outlet tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde ünlü yazarlar okurlarıyla öğrenciler de kitaplarla buluştu.
Askıda Kitap Projesi hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Askıda Kitap Projesi”, bir sosyal sorumluluk projesidir. Her kitap Anadolu'da yeni bir hayat!'' sloganıyla kitapseverleri ünlü yazarlarla buluşturan proje kapsamında İstanbul’da imza günleri düzenlenmiş ve satılan her kitap karşılığında 1 adet kitap ta Anadolu’da ihtiyacı olan kurumlara ve okullara bağışlanmıştır. Her hafta sonu ünlü bir yazar-şair, 212 AVM içerisinde kurulan stantta, imza günü kapsamında ziyaretçilerle buluşmuş, kitapseverler, ünlü bir yazarın istediği kitaplarını satın alma, kitabı ünlü yazara imzalatma ve yazarla tanışma şansına sahip olmuştur. Ziyaretçiler aynı zamanda satın aldığı her kitap karşılığında proje bünyesinde temin edilen kitaplardan 1 tanesinin Anadolu'daki çocuklara bağışlanmasına da vesile olmuşlardır.” dedi. 
22 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen imza günleri sonrasında askıda olan kitaplardan 200 tanesinin Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine dağıtıldığını belirten Arapoğlu “İnsanlarda okuma bilincini arttıran ayrıca Anadolu'da ihtiyacı olan okullara ve çocuklara binlerce kitabın ulaşmasını sağlayan bu sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Umarım dağıtılan kitaplar öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkı sağlar ve okuma kültürü oluşturur. Ayrıca projeyi merak edenler http://www.askidakitap.com internet adresinden proje hakkında daha fazla bilgi alabilir ve ihtiyacı olan okullar kitap talebinde bulunabilirler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim