Aydıncık İlçesi Kazankaya köyünde uyuşturucu madde şüphesiyle vefat eden 12.sınıf öğrencisi Recep Çakıröz anısına Kazankaya Anadolu Ticaret ve Meslek Lisesi Müdürlüğünce bir program düzenlendi.
Programa İlçe J.Kıdemli Bçvş Mehmet Engin, Aydıncık Milli Eğitim Müdürü Orhan Ergün Çağlıyan ,İlçe Emniyet Amiri Mustafa Taç,Tapu Müdürü Temel Özer,İlçe Mal Müdürü İlkay Polat , Recep Çakırgöz’ün Ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program Kazankaya Köyü imam hatibinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Törende Okul Müdürü Osman Bozkurt başka Receplerin ölmemesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. 
Öğrencilerin arkadaşları için hazırlamış oldukları slayt eşliğinde Recep Çakırgöz’e Mektup isimli şiirle salonda bulunanlar gözyaşlarını tutamadı.İlçe milli eğitim müdürü Orhan Ergün Çağlıyan, okul içerisinde tüm öğretmenlerin hangi branşta olursa olsunlar eğitim faaliyetlerinden ziyade gençlerin iyiye ve doğruya yönlendirilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması için rehberlik noktasında önemli sorumluluklarının olduğunu vurguladı. 

BONZAİ ŞÜPHESİYLE TEDAVİ GÖRÜYORDU
Sivas'ta sentetik uyuşturucu madde (bonzai) kullandığı şüphesiyle tedavi gören Recep Çakıröz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 
Recep Çakıröz’ün babası Sedat Çakırgöz,  tek çocuğunu kaybettiğini belirterek; 
“Uyuşturucuyla mücadelede devletin çok iyi organize olması gerektiğini belirten Sedat Ç, "Bugün benim yarın başkalarının evlatları ölecek. Ben çocuğumla 1 yıl boyunca uğraştım. Bütün gençlerimiz bu tuzağın içinde” ifadeleri ile yaşadığı acıyı ifade etti. 

Editör: TE Bilişim