Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin başta AB proje destekli çalışmaları olmak üzere önemli eğitim çalışmalarının yer aldığı Temmuz ayı bülteni de yayınlandı.

Toplam 50 sayfadan oluşan derginin kapak yazısını İl Stratejik Planlama Koordinatörü Erol Özel kaleme aldı.

Özel, yazısında AR-GE Bülteni ile birimin altı ay boyunda yaptığı Stratejik Planlama, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri,  Avrupa Birliği Projeleri Bu Benim Eserim ve TÜBİTAK Ortaöğretim, DOESEF vb. Proje Yarışmaları, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuc başlıca seminer ve çalıştaylar, Araştırma İzinleri gibi çalışmaları paylaştıklarını söyledi. 

Ayrıca geçen sayılarda da yer alan Örnek Okul sayfasını devam ettirdiklerinin altını çizen Özel, şunları söyledi:

“Saygıdeğer okurlarımızdan dönem içerisinde farklı çalışmaları ile diki çeken okul/kurumlarımızın eğitime ve öğretime dair faaliyetlerini bu paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İyi ve güzel işlerin takdir ed gerektiğinin bilinci ile bu sayımızda okul/kurum sayımızı artırarark fazla faaliyet ve projenin paylaşılmasını arzu ettik. Söz ustaları ataları da söylediği gibi, marifet iltifata tabidir ve iltifatsız marifet zayi olur.

yozgatarge66@gmail e-posta adresimiz üzerinden bültenimiz çalışmalarımıza dair her türlü fikir alışverişinde bulunabilirsiniz fikir teatileri ile bültenimizin gün geçtikçe zenginleşeceği kam taşımaktayız.

Bu sayımızda ve diğer sayılarımızda da bizlere desteğini esirgemeyen Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Saim Kuş’a ayrıca Strateji Geliştirme Müdürümüz Sayın Satılmış Gündüz 'e ve ARGE ekibinin kıymetli öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim