Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite programları ile kariyerinde yükselme ve merak edilen bölümlerde okuma ve hayallerini gerçekleştirme şansı sunuyor.

 

Yozgat Açıköğretim Bürosu tarafından yapılan açıklamada,  ‘İkinci Üniversite Programları Seni Bekliyor’ sloganıyla Yozgat’ta örgün programlarda okuyan ya da  mezun olan öğrencilerin aynı şekilde Açıköğretim Fakültesi mezunlarının sınavsız ikinci üniversite kaydı yaptırabileceği duyuruldu.

 

İkinci üniversite internet ve başvuru kayıt tarihleri hakkında bilgi veren Yozgat Açıköğretim Bürosu, 2016-2017 Öğretim yılı için İnternet Başvuru Tarihi’nin 31 Ağustos 2016 Çarşamba-09 Eylül 2016 Cuma günleri olarak belirlendiğini, ayrıca AÖF bürosundan mazeretli kayıt tarihinin ise 09 Eylül 2016 Cuma olduğu bildirildi. Adayların http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Türkiye programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekleri ve daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacakları da aktarıldı.

 

Editör: TE Bilişim