Sorgun'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Açıköğretim Lisesi, Mesleki Açıköğretim Lisesi ve Açık İlköğretim Okulu ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya 150'ye yakın öğrenci katıldı.
     Açıköğretim sistemine kayıt işlemleri, ders seçme işlemleri, kitapları teslim alma, sınav işlemleri gibi konularda Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fatih Eğilmez tarafından katılımcılara bilgiler verildi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fatih Eğilmez yapılan toplantının amacının öğrencilerin karşılaştıkları sorunlara çözümler üretmeye yönelik olduğunu söyledi.
     Eğilmez, ''Açıköğretimle ilgili iş ve işlemlerin birçoğu günümüzde internet üzerinden yapılmaktadır. Bundan dolayı sisteme kayıtlı öğrenciler sık sık problemlerle karşılaşmaktadırlar.
    Böyle bir toplantıyla hem gerekli bilgiler verilmekte hem de karşılaşılan sorulara cevap verilerek vatandaşın mağdur olmasının önüne geçilmesini hedefledik. Yaptığımız toplantı sonunda da gördük ki gerçekten öğrencilerin konuyla ilgili kafasına takılan bir çok soru varmış. Bu toplantı sonunda öğrencilerimizin kafalarındaki sorular cevap buldu'' dedi.
Editör: TE Bilişim