ÇANAKKALE SERAMİK GRUBU’NDAN DEVASA İFTAR SOFRASI

Samimi Türkiye Sevdası ve cömert gönlü ile bilinen Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep BODUR OKYAY ve eşi Osman OKYAY tarafından farklı şehirlerde her yıl geleneksel olarak sürdürülen sünnet ve iftar programlarından birine de biz iştirak ettik.

Kale Grubuna ait Yerköy ilçemizdeki fabrikalarının bahçesinde yaklaşık 3.500 kişinin iiştirak ettiği bu devasa organizasyonda, aralarında ünlü bestekar Amir ATEŞ gibi değerlerinde bulunduğu birbirinden seçkin ilahi grupları, semazen ekipleri ve mevlüthanlar, sunum ve gösterileriyle ramazan ayının güzelliklerine katkı sağladılar. Ayrıca bilgisi, görgüsü, donanımı ve hanımefendi kişiliği ile Zeynep BODUR OKYAY; gönüllere hükmeden çok güzel bir de konuşma yaptı.

İnaç ve ibadetlerindeki samimiyet ve sadakatlari ile bilinen, yaptıkları yardım ve fedakarlıklarıyla yürek güzelliklerini her yerde ispatlayan BODUR ailesi, fabrikalarının bulunduğu tüm merkezlerdeki çalışanlar, aileleri ve şehir halkına yönelik devasa ikram ve yardım programları düzenliyorlar. OKYAY çifti, vefalı Türkiye sevdası, cömert gönülleri ve dürüst kimlikleriyle sürdürdükleri azimli yatırımlarındaki tek hedeflerinin, tüm güzel duaların yönünü kendilerine çevirmek ve bu eşsiz topraklara ölene dek hizmet sunmaktan ibaret olduğunu gösteriyorlar. Koşarak çalışıyor, severek üretiyor ve ülke ekonomisi ve kalkınmasına katkı sağladıkça mutlu oluyorlar.

Yozgat genelinde yapılan cami, yol, çeşme vs. gibi hayır işlerine de bir çok katkıları var. Yerköy ilçemizde yaptırdıkları Kur’an Kursuna geçtiğimiz yıl Mayıs ayında rahmete eren babaları, Türkiyenin en sevilen hayırsever işadamı Hacı İbrahim BODUR’un adının verilmesine çok duygulandılar. Akıl sınırlarını zorlayan kapsamlı bir organizasyonla, yüzlerce garson, aşçı ve görevlinin servis yaptığı devasa iftar sofrası yanında, dualar ve hediyelerle süsledikleri çok renkli birde sünnet şöleni yaptılar. Beraber çalışıyor, beraber üretiyor, bu ülkeyi hepimiz aynı duygularla yürekten seviyoruz diyerek, Yozgatlılar benim ailemin bir parçası, hepimiz artık akrabayız dediler.

Şehrimize yaptıkları yatırımlar, ilçe ve köylerimize sağladıkları imkanlar ve katkı sundukları tanıtımları nedeniyle YOSİAD Başkanı Ayhan ÇELİK tarafından Zeynep BODUR OKYAY ve Osman OKYAY’’a Türk Bayrağı üzerine dualarla süslenmiş el yazması tablolar hediye edildi.

Güler yüzü, babacan görüntüsü, her yerde adına yöneltilen samimi dualar, binlerce kişinin onurunu kurtaran iş ve istihdamları ve hayra hasenata yönelik cömertliği ile tüm güzel gönüllerin birleşme noktası olarak bilinen Merhum Hacı İbrahim BODUR’un aynı duygularla çizgisini sürdüren vefalı kızı Hacı Zeynep BODUR OKYAY ve  eşi Osman OKYAY, tevazu dolu nezaket ve zarafetleriyle Yozgatta tüm gönülleri fethederek alkışlarla uğurlandılar