Bu nasıl iş siz söyleyin Allah aşkına, haksızlık var ise ve ben buna şahit olduysam nasıl yazmayım?
Sevgili kardeşim İdris ALTUNER ile bir görüşmemde bazı eserlerinin TRT den geçmediğini söyledi bana, onay verilmeyen eserler i duyunca daha da şaşırdım, albümünde en güzel eserler veto yemişti, sizde okuduğunuzda inanıyorum ki bana hak vereceksiniz.
ALLAH-U EKBER (SARIKAMIŞ)
Zirvende doksan bin kardelenim var,
Yan sende ben gibi Allah-u Ekber.
Ördün Mehmed’ime kardan bir duvar,
Don sende ben gibi Allah-u Ekber.
GERİYE DÖNMEDİLER (ÇANAKKALE)
Parça parça bedenler canlı cansız seçilmez!
Öğrendi bütün dünya, Türk’e kefen biçilmez!
Yazdırdılar tarihe, Çanakkale geçilmez!
Can verdiler vatana, geriye dönmediler.
Ülkemizi aslı belli olmayan, kimliği Türk olmayan bazı güya sanatçılar uluslararası arenalarda hem de Türkiye’yi temsil ederken TRT onayından geçiyor, hatta bunları TRT seçiyor, gel ülkemizi temsil et diyor ve yüzlerce sözleri saçma eserler TRT kurulundan geçiyor, acaba burada, yukarıda yazdığım eserlerde sakıncalı ne vardı ki onay verilmedi?
İlk dinlediğim anda gözlerim dolmuş ve kıymetli kardeşim İdris ALTUNER’e Allah senden razı olsun, bazıları ticari kaygı yüzünden gerçekleri yazmazken hatta yalan ve ahlaksız şarkılar yazarken, sen vatanın asla unutmayacağı asla unutamayacağı tüm dünyayı şaşırtan Çanakkale şehitlerini, adı her anıldığında gözleri dolduran Sarıkamış şehitlerini yazdın demiştim.
Ödül verilmesi gereken eserler nasıl olurda onay bile alamaz? Ne yazmak lazımdı? Acaba bu sözlerin arasına azınlıkları da sıkıştırsa mıydı? Türk demese miydi? Ya da Allah-u Ekber mi rahatsız etti? Yok, yok sizin rahatsızlığınız başka, siz bu milletin özünden rahatsızsınız ki bu şekilde utanmaz davranışlar sergiliyorsunuz, yakında bende eser göndereceğim bu yazımdan sonra eminim tüm eserlerim veto yer sizden, “çokta ayakkabımın bağında” siz anlayın artık…
Sevgili okurlarım girin internetten bakın, bu iki eseri dinleyin eğer siz de benim gibi duyarlı iseniz arayın TRT yi, yok gerçekten sakıncalı diyorsanız “ hay benim sanat ve değer anlayışıma” diyeceğim.