Ya arkadaş nasıl görmeyeyim bu haksızlıkları? Nasıl dile getirmeyeyim? Amaan bana ne mi diyeyim? E yazınca da bu kez sen taraflısın diyenler var, ne yani kalemi mi bırakalım? Yok arkadaş yok, yazacağım ister kızın, ister taraflı deyin umurumda olan tek gerçek vatan menfaati, kimseden beş- beş para almıyorum.
Bu gün ki MHP ve CHP de ki entrikaları görünce hem gülüyor hem de üzülüyorum, hepinizin bildiği meşhur bir hikaye vardır, hani şu Aslan, kurt, tilki hikayesi önce onu yazayım sonra üstüne yorum yapalım ne dersiniz?
“Vaktiyle, bir aslan, bir kurt ve bir tilki arkadaş olmuşlar, karınları acıktığından ava çıkmışlar, av sonunda bir öküz, bir koyun bir de tavşan yakalamışlar. Avlarını bir araya getirdikten sonra aslan kurda dönerek;
- Şu taksimatı yap ta paylarımızı alalım demiş.
Kurt:
- Ulu Sultanım Öküz zaten sizin. Koyun benim, tavşan da tilkinin demiş. Aslan buna çok kızmış, kurda bir pençe vurduğu gibi onu uçuruma yuvarlamış bir yerde iki başkan olmaz diye kurdun kafasını koparmış.aslan bu sefer korkudan tir-tir titreyen tilkiye dönerek:
- Şu taksimatı bir de sen yap ta görelim demiş, kurnaz tilki hemen yanıtını yapıştırmış:
- Öküz sizin akşam yemeğiniz, koyun öğle yemeğiniz, tavşan da sabah kahvaltınız aslan, kıs-kıs gülmüş, tilkiye sen bu taksimatı nerden öğrendin? demiş.
Tilki:
- Şurada yatan kurttan öğrendim demiş...”
Bu hikaye özellikle MHP ye cuk diye oturdu, aslan kim? Demeyin sakın tabi ki Bahçeli, Kurt Türkeş, Tilki de Akşener.
Bahçeli dış siyaseti biliyorsunuz koalisyon görüşmelerine kapalıyız levhasını göğsüne astıktan sonra başladı.
Ancak parti içi siyasete var gücü ile devam etti, nasılsa iktidar yok, en azından parti içinde ki iktidara sahip çıkalım yoksa evde ki bulgurdan olacağız telaşına düştü.
İsterseniz bir de Milletvekili yemininin bir kısmına göz atalım”  toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde……. “ diye devam eden yeminde bir vekilin partiden önce Vatanı, Milleti, toplumun refah ve huzurunu koruyup, düşüneceğine yemin etmiyor mu? Yani Türkeş bu yemini etmedi mi ki Türkeş’i hain olarak ilan ettiler, ya da Bahçeli başka bir yemin mi yaptı ki, kendini haklı görüyor?
Kurulması önem arz eden bir koalisyona siz “ben kapalıyım” dediyseniz, CHP işi PKK ya doğru çekiyorsa bu ülke kaosa mı gitsin? İşte tam da bu nokta da devlet adamlığı yapması gerekirdi birileri, Türkeş onu yaptı, hatta şunu da demiştim Türkeş MHP vekili olduğu müddetçe her hangi bir ihraç olmazsa Ak partiden aday olması büyük hata olur davasına karşı adım atmış olur demiştim, açık yüreklilikle söylüyorum bunu, ancak MHP böylesine yerinde hareket yapmış ve her vekilin yapamayacağını yapan bu değere kapılarını kapatmıştır, bu hareket emin olun MHP tahammüllerine aykırı olduğu için değil, yukarda ki hikaye de ima ettiğim gibi aslanın kendi menfaati için yaptırdığı bir ihraçtır.
Dolayısıyla Türkeş’in de Ak parti kadrolarından seçime girmesi haklı bir durum 
olmuş oldu, biliyorum MHP’ li kardeşlerimin bir çoğu Türkeş’e hak verdi, ancak vermeyenlere şunu ısrarla söyleyip Türkeş konusunu kapatayım, MHP nin tahammüllerine karşı çıkan biri varsa tereddütsüz başta Bahçeli ve “armut dibine düşer” ata sözünün en net açıklaması olan Oktay Vural’dır.
Oyy Cumhuriyet tarihin en fiyasko partisi CHP oyyyy. Ne zaman “helal olsun” 
diyeceğimiz işin altına imza atacaksın?
İnsanda biraz utanma olur, Yemuş hanımın oğlu, Annen Ermeni diye bu kadar da açık PKK savunulmaz ki, Cizre de yapılan onursuz, şerefsiz saldırıları, karışıklık çıkarmak isteyen çakalları, polise, askere kurşun sıkan satılık mahlûkatları günahsız halk gibi gösterecek ve Cizre de ki sokağa çıkma yasağına tepkili laflar sarf edecek, sonra da sonra da “vatanın bölünmez bütünlüğü” diyerek yaptığın şeref yeminin üstüne basacaksın, yetmezmiş gibi sonradan dönme Ahmet Hakan’ın programına katılıp, “PKK Kandil’e çekilse de silah bırakmaz! Çünkü IŞID ile çatışıyor”  diyerek PKK nın silah bırakmamasına meşru yol arayacaksın. 
Hadi seni anladık da, sana “ben solcuyum” diyerek oy verenleri anlayamıyorum, ne solu be sen düpedüz Ermenistan’ın Türkiye de ana muhalefet olmuş partisisin.
Bütün bunların ve daha fazlasının yaşandığı ülkem seçime gidiyor, bir taraf da karın ağrısı HDP diğer yanda yukarı da aktardığım kendini bitirmiş partiler, Allah ülkeme muzaffer istikballer nasip etsin.
Güneydoğulu vatandaşlarımızın sanıyorum bir kısmında Din sorunu başlamış, öyle olmasaydı İnsan öldüren, vatanın kanını emen katillere destek veren HDP ye bir siyasi parti gözü ile bakmazlardı, belki daha önce ki seçimlerde öyle baktılar diye yüksek bir oranla sandıktan çıktı ancak, bu seçimlerde HDP ye atacakları oyun PKK ya bir kurşun olduğunu kesin olarak söylüyorum, sakın bazıları “ne biçim yazıyorsun” demesin, bunu hadsizlik sayarım.
PKK ya yardım götüren ben miyim? Onlara terör örgütü, kan emici diyemeyen ben miyim? Devlet silah bıraksın diyecek kadar akıl yoksunu olan ben miyim? Ulan siz, kendinizi zeki, de bu milleti saf mı sandınız? 
Ey! Benim Kuvay-i Milliye ruhlu milletim, ne farkımız var Kurtuluş savaşından? On yedi ülkeye karşı savaşıyoruz ne bekliyorsunuz?