BİTMİYOR...
Bitmez...
Alınan tedbir...
Yapılan baskınlar...
Uzadıkça uzayan mahkemeler ile ne FETÖ nede FETÖCÜLÜK biter. Âdeta lastik gibi uzadıkça uzar. Öyle bir zaman gelir ki bu zındıka grup, şer ordusu ile dişini tırnağına koyup mücadele edecek adam bulamazsınız.
Bu ülke nerede ise 40 yıldır pkk, terör ve teröristlerle mücadele ediyor. Bu uğurda ne canlar, ne cananlar gitti. 40 yıl boyunca giden canların, ülkenin uğradığı zarar  ile acaba kaç Türkiye ihya olurdu?
Özellikle son 5 yılda yerli ve milli savunma sanayiine harcanan gayretli çalışmalar iha'lar, sihalar, roketler, tanklar vs ile terörün CANINA adeta OT TIKANDI.  Artık kaçacak delik arıyor girdikleri delikte de ne nefes alabiliyorlar, ne de...
Tıpkı pkk terör ve teröristlerle yapılan mücadele gibi;
KESİN NETİCEYE ODAKLI...
UZAMADAN...
UZATMADAN, ülkenin geleceğine dinamit koyan bu TERöR örgütünüde aynı muamele ile NOKTA ATIŞLARI ile  bitirilmelidir.
Zira;
Bitmediler...
Nedamet etmediler ve etmiyecekler...
Pişmanlık yok...
Helallik alma yok...
Sadece geleceğin bir gün onlar için geleceğini bekleyen KİN ve  NEFRET ORDUSU var. Bu beklenti içerisinde olan bu grup hergün âdeta tırnaklarını biliyorlar.
Bugün 15 Temmuz.
Aradan geçen tam 4 yıl...
251 Şehit...
Binlerce gazi...
Feto ve onların kurşun askerleri zannetmeyin nedamet ettiler.
Asla beklemeyin!!!
Zira bu hiç olmayacak.
15 Temmuz gecesi şehrin meydanlarına, caddelerine çıkan bir şehit eşi anlatıyor. Lütfen okuyun ve bunu içlerinde Feto ve Fetöcülere merhamet duygusu taşıyanların kafalarına vura vura okuyun.

O hainlerin savunmalarını okuyorum. Onları bizden alan bombayı atan hain, mahkemede "BEN ONLARIN EKMEĞİNİ YEDİM, YAP DEDİLER YAPTIM, GÖREVİMDİ PİŞMAN DEĞİLİM" diyor.
Şimdi bir kez daha kendinize şu soruyu sorun.
BİTTİ Mİ???
Selam ve dua ile.Selam ve dua ile.