HAİNLER hainliklerini...
Alçaklar akçaklıklarını...
Yalakalar ve yardakçılarda alkış ve tebriklerini ilan etmekten ne utanıyor, ne sıkılıyor, nede milletten gelecek tepkilere aldırmadan söz söylemekten imtina ediyorlar.
Hain hainliğinde...
Alçak alçaklığında...
Kahpe ise son sürat işbirliğine devam ediyor.
Mevzuya gelince.
Henüz yeni.
Fırından yeni çıktı.
Sıcak mı sıcak.
Malum bir kaç gün öncesinde HDP milletvekillerinin terör örgütü mensuplarına sığınak olma skandalına bir yenisi daha eklendi. Şahsın, HDP Van Milletvekili  Murat Sarısaç'ın evinde kaldığı belirlendi. Ekipler düzenlediği operasyonla terör örgütü mensubunu,  HDP  milletvekilinin evinden çıkınca gözaltına aldı.
Olay bitti(mi)!!!
Alçaklar ve onlara  yataklık yapanlar, milletvekili dahi olsa kanuni işlem yapılmalı ve yapıldı. Bizler, yapılan bu güzel  işlemlerden dolayı, mutlu huzurlu ve devletine teşekkürler eder bir durumdayız.
Öylemi?
Öyle olmuyor işte.
Tam "helal olsun yaaa" demeye kalmadan bir virüs ortaya çıkıyor.
Korono virüsü gibi.
Birisi bitiyor, diğeri başlıyor.
Dedik ya ne sayıları bitiyor ne de...
HDP’li vekil Sarısaç’ın arabasında göz altına alınırken ilk destek yine iş birlikçisi CHP’den geldi. CHP'li Barış Yarkadaş, "Yasadışı bu muamele HDP'li vekile yapıldığı için susmaya devam mı?" ifadeleriyle skandala destek çıkarken, FETÖ'den tutuklanan ve uzun süre cezaevinde kalan Eren Erdem ise, "Bu hareket bir HDP’li vekile yapıldı diye susmak mı? Elbette hayır" ifadelerini kullandı.
Ne hikmetse,  "dağdan indim şehre..
yolumu kaybetmişem hele(!)" diyen teröristlerin açık adresleri ya HDP li milletvekillerin evinden ya da arabalarından çıkıyor.
Garib bir durum değil mi(!)
Eren mi? Ermez mi?
"Susmayacağız!" diyor ya, 15 Temmuzda meydanlara inen bu necip ve asıl milleti herhalde ya unutmuş ya da biliyor da s....a yatıyor.
Biz mi?
Biz de susmayacağız.
Devletim...
Devletimin bürokratları...
Devletimin güvenlik güçleri...
Devletimin aslan yürekli ve SOYLU evlatlarımızın yanında olmaya...
Devlete her ortamda silah çeken Hainlerle aynı dolmuşta olanları..
Her ortamda..
Her daim  ifşa etmeye devam edeceğiz.
Hainler ve onların işbirlikçileri bilsinler ki:
VATAN SAHİPSİZ DEĞİL!!!
Selam ve dua ile.