Yimpaş Yozgatspor son iki sezondur şampiyonluk paralosı ile çıktığı yolun daha yarısına bile gelmeden havlu atıyor, şampiyonluğu bir kenara bırakıp, kümede kalma mücadelesi vermeye başlayor. 
Geçen sezon devre arasına geldiğimizde bu sezondan farklı bir durum yok ortada. Sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Olmadı, Play-Off hesapları yaptık. O da olmadı, bu kez kümede kalabilme hesaplarını devreye soktuk. Ardından da ''Yeni sezona hazırlık'' sloganını üretip, çalışmalara başladık.
Babam, ''Eğer bu takım önümüzdeki sezona hazırlanacaksa o zaman takımın durumunu bilen teknik adamı neden gönderdiniz?'' diye sordu.
''Ben bilmem'' diye karşılık verdim.
Şenol Kaba ve ekibi, sezonun ilk devresinde başarısız oldu. Bu nedenle de yollar ayrıldı. Yeni teknik heyetle masaya oturulup anlaşmaya varıldı. Bu sezon herhangi bir hedef yok. Önümüzdeki günlerde takıma takviye yapılacak, ardından da ikinci yarı hazırlıklarına başlanılacak. Takım önümüzdeki sezona hazır hale getirilip, elini kolunu sallayarak da şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Ben demiyorum, öyle deniyor.
İyi de geçen sezonda aynı hesaplar yapıldı. Sezon başında oluşturulan takımın yerine yeni bir takım kuruldu neredeyse. Sezon bitti, elde kimse kalmadı. Bu sezon başında yeni bir ekip oluturuldu, devre arasında takviyeler yapılacak. Gelecek sezonun takımı oluşturulmaya çalışılacak. İyi de biz bu filmi izlemiştik.. Sezon bittiğinde elde takım kalmıyor. Yeni bir takım oluşturuluyor, şampiyonluk devre arasına bile yetişmiyor.. Hatırlatayım istedim...