Galiba benim şanssızlığım! Aydın kimdir, niteliği nedir? Entel kime derler, hangi özellikleri taşır? bilemedim..! Bildiğim kadarıyla tabiki istisnalar hariç diyelim, kimlik siyaseti yapanların %90’nını aydın ve entel kesim teşkil ediyor. Bunları ta İstanbul işgal edildiğinde neler yaptıklarını okumuştuk, kimisi Amerikan kimileri de İngiliz mandasından dem vurmuşlar… Bunlara da İstanbul müvevverleri diyorlardı! 
Aydın ve entel olmak bölücülüğün, ayrımcılığın, hangi iktidar gelirse gelsin karşısında olmak başyapıtları olmaktadır. Devlete ne kadar söverse entel! o kadar kimlik siyaseti yapanlarsa Aydın! olur olmaz bildirilere imza atanlar şu aralar hiç ortada yoklar… Türkiye uçurumdan dönmüş, büyük bir badire atlatmış bir bildiri, kınama ve en azından geçmiş olsun yok… Hani nerde kaldı sizlerin aydın ve entelliğiniz?
İç savaştan, patır patır bölünmekten hani ya direkten dönme derler ya aynen direkten dönülmüştür. Yüce milletimizin basireti, kahramanlığı, demokrasiye, Cumhuriyete bağlılığını tarih yazacaktır. Sizler neredesiniz aydınlar, enteller!!!
Bu sorunun cevabını Cihangir, Nişantaşı tosuncukları düşünür mü acaba?!? Demokrasiyi yok etmek için, demokrasi maskesi altında hareket edenlere verilecek adı bilemiyorum veya hangi kitapta yazar onu da hiç okumadım.
O bayrak ki gel de aşık olma,
O vatan ki gel de kanını akıtma,
O Türkiye ki gel de canını verme.
Evet her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımıza 240’a yakın demokrasi şehitlerinin kanları da akmıştır. Ey aydınlar, ey enteller! Şehit, şühadanın ne olduğunu bilir misiniz?  Sizler viskilerinizi, votkalarınızı yudumlamaya devam ediniz. Afiyet olsun! Sizlerin gideceğiniz yerler vardır amma bizlerin Türkiye’mizden başka gideceğimiz yerimiz yoktur. Bizlerin tek bir sloganı vardır,
Önce Vatan.