HDP Kandil’dir. Diyarbakır’da 4 annenin başlattığı “Çocuklarımızı geri verin” eylemine 7 aile daha katıldı. Kaçırılan polis Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya Kürtçe olarak “HDP Kandil’dir. Bunlarda vicdan, din ve iman yok” dedi (Haberler Gündem 06.09.2019)
HADİ BAKALIM, SIKIYORSA HDP, 
KANDİLDİR!!! DEYİN.
Hadi görelim şu mangal yüreklileri.
HACİRE ANNE ile başlayan, KÜRT ANNELERİN İSYANI dalga dalga yayılarak devam ediyor. Bir anne idi, 4 oldu, 7 oldu, 10 oldu. Bu gidişle HDP yi, meclisteki  ortakları değil KÜRT ANNELERİ BİTİRECEK gibi.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken özellikle
siyasetçilerin...
stk ların...
derneklerin...
vakıfların...
ve bana göre en önemlisi DANA DİŞİ GIBİ YAZARLARIN ISKALADIKLARI bir husus var.
Kürt annelerin çocukları zorla, cebren, tehdit ve şantajla dağa militan ve akabinde de hedef tahtası olarak cepheye taşınırken, HDP li milletvekillerinin, başkanlarının çocuklarının ve akrabalarının yurt içi ve yurt dışındaki okullarda büyük bütçelerle lüks ve konfor içinde okuyor ve  yaşıyor olmaları.
Oysa tüm bunları milletin adeta gözünün içine soka soka gündeme getirecek olan GAZETELER...
TV LER...
RADYOLAR...
BASIN MENSUPLARI...
DEVASA MAAŞLAR ALAN KÖŞE 
YAZARLARI NEREDE?
YÜREĞİ YANAN EMİNE KAYA  ANNE 
HAYKIRIYOR!!!
HDP oğlumu götürmüş, onların eline vermiş. Onların çocukları Amerika'da okuyor, niye çocuklarını göndermiyorlar?
Hay ağzına sağlık be annem.
Peki, HDP li eski ve yeni milletvekillerin eşbaşkanlarının, parti içerisinde  alt ve üst yönetimde bulunan idarecilerin, 
ÇOCUKLARININ HANGİSİ DAĞDA?
HANGİSİ EN İYI EĞİTİM KURUMLARINDA?
KİMLER AKDENİZDE TATİLDE???
Bu soruya gelin biraz eski tarihlerde yayınlanan gazete haberlerine pbakalım. Bunları bugünün tarihine göre revize etmek O DANA DİŞİ GİBİ TV ve KÖŞE YAZARLARINA DÜŞÜYOR.
Doğu ve G.Doğu halkına ‘sivil itaatsizlik’ çağrısı yapan ve Kürt çocukların okumasına engel olan Pervin Buldan’ın oğlu Fransa’da, kızı ise İngiltere’de eğitim görüyor. (2018-12-13)
Kürtlerin açlık ve sefaletle boğuştuğunu söyleyen Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan’ın değeri 400 bin liradan fazla üstü açık BMW model lüks bir otomobile bindiği, boşta kalan zamanlarında da havuzlu villasında keyif çattığı tespit edildi.
BDP'li Sırrı Sakık'ın halktan JAGUAR marka arabasını gizlediğini; oğlu Heval'in lük içinde yaşadığını... (03 Haziran 2014 Salı)
........
BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili IBRAHİM BİNİCİ'NİN OĞLU CİHAN BİNİCİ ABD’de CUNY KİNGSBOROUGH Koleji’nde eğitim görüyor. Cihan Binici Manhattan Beach/New York’ta yaşıyor.
........
ZENDERLİOĞLU’NUN KIZI: 
BDP destekli Bitlis Adayı Hüsamettin Zenderlioğlu’nun kızı Beyzar Zenderlioğlu da özel okul mezunu. Beyzar Özel Kervan Akşam Lisesi’nden mezun olmuş.
........
ÇELİK’İN OĞLU
BDP destekli Muş Adayı Demir Çelik'in oğlu Özgür Çelik’in de Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde okuduğu öğrenildi.  Çelik’in yıllık masrafı 20 milyarı geçiyor.
........
KAPLAN’IN KIZI
BDP destekli Şırnak Adayı Hasip Kaplan'ın kızı Işıl Kaplan ise İstanbul Fatih Pertevniyal Anadolu Lisesi (Fransız Dili ve Edebiyatı)’nden 2003 yılında mezun oldu.
Diğer kızı Güneş Ruken Kaplan da özel okul mezunu, Güneş İstanbul Özel AR- EL Lisesi’nden mezun oldu.
........
BİRDAL’IN KIZI
Akın Birdal'ın kızı Evren Birdal-Sharma Ankara Özel Arı Lisesi mezunu. Bu lise Ankara’nın en pahalı okullarındandı. Evren Birdal İngiltere uyruklu Ajay SHARMA ile evliydi.
........
BOZLAK’IN OĞLU
BDP destekli Adana Adayı Murat Bozlak'ın oğlu Rukan Bozlak da 1992-1995 yılları arasında Özel Yüce Fen Lisesi’nde okudu.  Rukan Bozlak'ın kendi adına kayıtlı Ankara'da bir akaryakıt istasyonu ve 20 dönüm arazisi bulunuyor.  Murat Bozlak'ın diğer oğlu Ramazan Bozlak da Özel Yükseliş Lisesi’nde Ankara’da okudu. 1997 yılında ise Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC) Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunu paralı okudu.
........
TÜRK’ÜN OĞLU
BDP  Mardin Belediye Başkanı  Ahmet Türk’ün oğlu Umut Ejder Türk de 1995-1999 yılları arasında Ankara’da Özel Yükseliş Lisesi’nde okudu.
KİTAP OKUMAYAN...
GAZETE OKUMAYAN...
Sadece BAKAN ve DİNLEYEN MİLLETE!!!
BİZ SIRTIMIZI KANDİLE DAYADIK 
diyenlerin,
NE HAYSİYETSİZ...
NE ŞEREFSİZ...
NE YALANCI...
NE SATILMIŞ...
olduklarını anlatma ve gösterme zamanı 
gelmedi mi?
ULUSAL YAYIN YAPAN TV LER
TRT1
ATV
STAR
SHOW
KANALD
STAR
24
ve diğerleri asıl vazife şimdi...
Resim ve belgelerle masum ve ekmek 
derdinde olan
HACİRE ANA,
AYŞEGÜL BİÇER,
EMİNE KAYA,
Ve diğer evlatları dağa kaçırılan annelerin acılarını paylaşmak ve hainlerin gerçek yüzlerini göstermek istiyorsanız ki eminim göstermek isteyeceksiniz. O halde bu milletvekillerinin, eşbaşkanların, belediye başkanlarının ve diğer tüm HDP lilerin bugün nerede ve hangi şartlarda okuduklarını ve yaşadıklarını bu milletin gözünün içine soka soka, beyinlerine çaka çaka anlatın.
Anlatın ki HACİRE annelerin, Ayşegül annelerin ve daha isimlerini bilmediğiniz annelerin yanına birçok anneninde katılmasına dalganın daha da büyümesine vesile olun.
Diyor ve istiyoruz ki!!!
ANNELER GEREKENİ YAPIYOR.
SIRADA TÜM TV LER.
ŞİMDİ İNDİRİN BU HAİNLERİN MASKELERİNİ!!!
Selam ve dua ile.