AMAN Çarşı duymasın...
-Duysun canım...
-Duyarsa duysun kardeşim...
-Ne yapalım yâni duyacaklar diye sesimizi mi çıkarmayalım.

Umut OĞUZ.
Adını belki duydunuuuuz.
Belki hiç duymadınız.
Ne yapalım duyanlar ve bilenler, duymayanlara ve bilmeyenlere anlatsın ve duyursun demeden kardeşimizi tanıtalım.
Oğuz, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi'nin Turizm Otelcilik bölümü ve Marmara Üniversitesi'nin spor akademisi bölümünü bitirmiştir. 1999 yılında tiyatro oyunculuğuna başlamış ve birçok tiyatroda rol almıştır. 2008 yılında Adanalı televizyon dizisinde Fiko karakterini canlardırmasıyla tanınmıştır.
İşte bu Umut, hastanelere ateş püskürdü. Lâkin bildiğimiz SGK hastanelerine değil haaaa. Bilâkis her seferinde hizmetleri ile övünen ÖZEL HASTANELERE. Yanlış duymadınız ÖZEL HASTANELERE.
Olayı bizzat oyuncudan dinleyelim.
"Eşimi, 38 derece ateşi olmasına rağmen hiçbir özel hastane kabul etmedi. Biz de Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hemen aldılar çoğu özel hastaneden daha iyi bir hizmet aldık. Ambulans bize 'Başakşehir Şehir Hastanesi'ne götüremeyiz' dedi, ben de özel aracımla götürmek zorunda kaldım. Sağlık sigortası şirketleri böyle bir dönemde pandemiyi bahane edip işgüzarlık ediyor olabilir mi? Burada bir sistem sorunu mu var? Ambulans bir hastaneyi hedef görerek çıkamıyor mu? Ben de Şehir Hastanelerine ön yargılıydım. ŞUAN ÖZÜR DİLİYORUM. MUHTEŞEM BİR HASTANE, MUHTEŞEM BİR HİZMETLE BUGÜN BİZ TEDAVİ OLDUK.
Ne olursa olsun...
Kim ne dersin...
Hakikat bu.
Özür diliyorum...
Muhteşem bir hastane..
.''
Söylediğin her söze katılıyor ve imza atıyorum. Ben de gittim ve gördüm. Orası sanki bir hastane değilde siz deyin 5 yıldızlı, ben diyeyim 10 yıldızlı muhteşem bir otel.
Lâkin kardeşim, hemşerim Umut, işin bu saatten sonra inan çok zor. Her şeyde olduğu gibi yapılan tüm güzel icraatların âdeta düşmanı olan grupların özelliklede kendi bazı meslektaşlarının artık hedefindesin.
En önde ise her zaman olduğu gibi
ÇARŞI!!!
HERŞEYE KARŞI!!!

Gardını al...
Lince hazır ol...
Yaptığın protokollerin iptaline hazır ol...
Dahası???
Valla göreceğiz.
Selam ve dua ile.